Farkındayım bu aralar ne kendi blogumla ilgilenebildim ne de sizleri ziyaret edebildim.
Sanırım BAHAR YORGUNLUĞU!...
En kısa sürede döneceğim:)
Farkındayım bu aralar ne kendi blogumla ilgilenebildim ne de sizleri ziyaret edebildim.
Sanırım BAHAR YORGUNLUĞU!...
En kısa sürede döneceğim:)
Malzemeler:
4 kereviz
1 avakado
5-6 adet kurutulmuş domates
2 adet taze soğan
5 gr. dolmalık fıstık
1 limon
4-5 adet közlenmiş kırmızı biber
1 adet kırmızı soğan
1 diş sarmısak
2 yemek kaşığı zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı balsemik sirke
4 yemek kaşığı yoğurt
Parmesan peyniri
Yapılışı:
1- Olgun avakadoyu küp küp doğra.
2- Közlenmiş kırmızı biberi, kurutulmuş domatesi ve kırmızı soğanı da küp küp doğra.
3- Taze soğan ve sarmısakları da incecik doğra.
4- Tüm bu malzemeleri karıştır.
5- Üzerine zeytinyağ, limon ve balsemik sirkeyi dök.
6- Yoğurt ve fıstıkları da ekleyip iyice karıştır.
7- Kerevizleri kendi bildiğiniz yöntemle pişirip servis tabağına al üzerine salatadan koy. Üzerine rendelenmiş parmesan döküp servisinizi yapabilirsiniz.
Afiyet olsun:)
NOT: Çok beklerse avakadolar kararabiliyor servis öncesi çok uzun süre bekletmemenizi tavsiye ederim.